Leuke Links

Op deze pagina kunt u doorlinken naar andere weblogs en websites die ik persoonlijk interessant vind en op z’n minst dagelijks even ‘opzoek’…

 • PETER SCHILTHUIZEN
  Collega-journalist, wielerschrijver en oud klasgenoot Peter Schilthuizen (we zaten samen op het gemeentelijk Lyceum in Dordrecht) heeft een fantastisch leuke website waarin hij verslag doet van wat hem boeit en bezig houdt.
  Zoals hij het zelf omschrijft: van triviaal tot terzakedoende en van alles daar tussenin. Over wielrennen (Sur place), over film (Cinemania), over reizen (Onderweg), over historische onderwerpen (Dat was toen), over lekker eten (Lekker!), over zijn geboorteplaats Dordrecht (Dordtse dingen), over muziek (Tutti Musica!) over boeken en schrijven (Boekenkast) en over nog veel meer…
  Je vindt zijn site op: http://www.peterschilthuizen.nl/
 • Caty GroenCATY GROEN
  Geen dag ook sla ik de website van Caty Groen over. Caty Groen, geboren en getogen in Dordrecht werkt als freelance journalist, columnist en redacteur en heeft verschillende non-fictie boeken geschreven. Zeer succesvol was haar boek ‘Blijf maar!’, over winkels uit een Dordts verleden en over de mensen die in die winkels zijn opgegroeid. Inmiddels zijn zo’n drieduizend exemplaren van ‘Blijf Maar’ verkocht.
  Caty’s meest recente opdracht was het schrijven van een serie korte politieromans die zich in Dordrecht afspelen en afzonderlijk te lezen zijn. Onlangs verscheen Mysterie op het Land van Valk, het eerste deel uit de Rick Benson-serie. Inmiddels ligt de tweede druk in de winkel want de eerste was binnen tien dagen uitverkocht. Deel twee, Raadsels op de Dordtse kermis, verschijnt in mei 2013.
  Caty’s website is te vinden op: http://www.catygroen.nl/

 

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s