Help Melvin (14) met z’n allen die Alpe d’Huez op


MelvinMijn zoon zit op het Insula College en dus komt er nog wel eens een mailtje binnen van die school over een leraar die ziek is, over sportdagen of over een schoolreisje dat nog betaald moet worden. Maar het mailtje dat ik gisteren ontving was anders… het raakte me vol in het hart. En daarom stel ik vandaag, bij hoge uitzondering, mijn columnruimte ter beschikking aan Melvin, een leeftijdgenootje van mijn zoon. Ik ken hem niet persoonlijk, maar ik bewonder hem zeer. Daarom hieronder het mailtje van Melvin, een held in mijn ogen:

Beste leraren, leerlingen, schoolmaatjes en ouders,
Even voorstellen, mijn naam is Melvin de Dreu, ik ben 14 jaar en zit in de sportaccentklas M2G van het Insula College. In 2011 heb ik mijn beste maatje Timo verloren aan de verschrikkelijke ziekte kanker. Je beste maat verliezen is zwaar. Gelukkig heb ik het een plekje kunnen geven, al blijven sommige momenten best moeilijk.
Dit jaar gaat mijn grote wens in vervulling. Ik ga op 5 juni 2013 de Alpe D’Huzes rijden voor het goede doel KWF, samen met het Timo’s dreamteam.
Ik weet dat het ontzettend zwaar gaat worden om deze klim te maken, maar met Timo achter op mijn shirt moet het gaan lukken! Hij is mijn grote voorbeeld.
OPGEVEN IS GEEN OPTIE!
Mijn doel is dan ook om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Ik zou het heel fijn vinden als jullie mij, en Timo’s dreamteam willen sponsoren. Alvast bedankt voor jullie bijdrage,
Melvin de Dreu.

Doe mee door op onderstaande link te klikken en geef Melvin een duwtje die berg op.
http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/melvindedreu/melvin-de-dreu/

Het bankrekeningnummer is 469857145

Afbeelding: Melvin en zijn vader in training

Eén reactie

  1. Wat prachtig dat je dit hebt willen plaatsen voor onze zoon. Wij zijn ontzettend trots op Melvin. Wij gaan met heel het gezin naar de alp, om hem aan te moedigen. Hij is er helemaal klaar voor! Bedankt Ruud en Ingrid de Dreu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s