Eén maandje geen columns


Thies TerschellingOok al is het maar heel even, zelfs een columnist heeft recht om te leven. Nou ja… laat ik niet overdrijven, maar één maandje (augustus dus) columnloos doorbrengen moet kunnen toch? Alhoewel… nu ik alweer enkele weken op ‘dat andere eiland’ vertoef, begint het toch een beetje te borrelen. Terschelling is nu eenmaal een inspirerende plek.
Vanaf maandag 1 september keer ik dan ook weer vol enthousiasme met nieuwe dagelijkse columns terug in AD De Dordtenaar. Die columns zijn dan, zij het een dagje later ook weer op deze website te lezen.

Groet,

Kees Thies

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s