Editie Kunstmin Live met Gerad Cox naar grote zaal


Gerad CoxWegens de overweldigende belangstelling voor de aflevering met Gerard Cox is besloten om de maandelijkse editie van Kunstmin Live komende woensdag te verplaatsen naar de grote zaal.
Dat gaat overigens niet ten koste van de intimiteit van de theatertalkshow, aangezien het volledige theatercafé, zoals dat elke tweede woensdagavond van de maand in de kleine zaal wordt opgebouwd, nu volledig wordt verplaatst naar het podium van de grote zaal. Het publiek zit dus zelf niet in de zaal maar kijkt (en da’s écht bijzonder) vanuit het podium  juist uit op een prachtig uitgelichte lege, maar sprookjesachtige zaal achter het grote beeldscherm en het podium waar journalist Kees Thies en theatermaakster Marjolein Meijers woensdagavond hun gast Gerard Cox interviewen. Een vergelijkbare ‘ombouw’ vond ook precies een jaar geleden plaats toen Kunstmin Live, qua kaartverkoop, volledig ‘over de kop’ ging vanwege de massale belangstelling voor de editie met cabaretier Richard Groenendijk.
Kunstmin LIve is een unieke theatertalkshow vol muziek, comedy en film… en natuurlijk gaat het aanstaande  woensdag ook over Feyenoord, over het Rotterdam van toen en nu, over de Oasebar, over Lou Bandy, over ‘Toen was Geluk…’, over Sinatra en verder over alles wat maar ter tafel komt. En dan zijn er ook nog een paar bijzondere ‘surprise-acts’.
Door de verplaatsing naar de grote zaal zijn er nu weer kaarten beschikbaar.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s