Kunstmin Live Online, aflevering 5


KL1De vijfde en laatste editie alweer van onze theatertalkshow ‘Kunstmin Live Onlie.’ Marjolein Meijers en ik ontvangen in deze aflevering de Dordtse horecaondernemers Ad Jansen (o.a. Hotel Bellevue en Art & Dining) en Daniëlle Vol (restaurant Daantje) en spreken met hen onder meer over creatieve ‘oplossingen’ in tijden van corona.
Ook Tineke Geertsma van het initiatief ‘Licht voor Dordt’ is te gast.
De muziek wordt verzorgd door The Easytones en Vera Baldé, onze huiscomédienne Jennifer Evenhuis spreekt ons in deze blijf-thuis-tijden bemoedigend toe en Studio Roodenburch zorgde voor de regie en de eindmontage.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s