Ja, ik heb nu ook zo’n ding…


CampagneposterWat een fotomodel hè? Nee, ik heb niet over die kerel met dat verwaaide hippie-haar en dat malle brilletje, maar ik heb het over die Floris Flapoor die ernaast zit. Blafmans is van nature fotogeniek en voor elke fotograaf een lust om mee te werken. Vanwege mijn columns, waarin Blafmans herhaaldelijk figureert als side-kick ,vroeg het Durzaamheidscentrum Weizigt of ik een van de gezichten wilde zijn van de campagne ‘Een Schone Stad… je hebt het zelf in de hand!’
En juist omdat ik me, tijdens het uitlaten van mijn viervoeter al zo lang stoor over het zwerfvuil op en rond de Wantijdijk, heb ik meteen ja gezegd. En nus staan Blafmans en ik zomaar spontaan paginagroot in de krant en zijn we straks ook in de bushokjes te bewonderen. En weet je wat nou het ergste is? Deze betontijger heeft tegenwoordig inderdaad zo’n afvalgrijper en neemt soms zelfs een vuilniszak mee richting Wantij. Afval opruimen in dit gebied waar ik zoveel van hou is een verslaving geworden. Kijk op http://www.weizigt.nl en haal ook zo’n ding op. Wat is er nou mooier dan wonen in een schone stad?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s