Eerste editie Kunstmin Live: mis het niet


imageDe nieuwe talkshow Kunstmin Live is een must-see voor alle Dordtenaren en inwoners van de regio. Journalist en columnist Kees Thies en theatermaker Marjolein Meijers voeren woensdagavond 14 oktober een avondvullend gesprek met chefkok Cees Timmerman van het Dordtse restaurant DeliCees in de Kleine Zaal van Kunstmin. Mis het niet. In een persoonlijk gesprek en met behulp van film- en muziekfragmenten en live optredens, schetsen Thies en Meijers een persoonlijk portret. Wat zijn de passies van de hoofdgast? Welk boek ligt op zijn nachtkastje. En van welke muziek krijgt hij geen genoeg? Naar de antwoorden op deze en andere vragen gaan Thies en Meijers op zoek. De Kleine Zaal is voor de gelegenheid omgetoverd tot café, compleet met bar.

Er zijn dit seizoen in totaal zes edities van Kunstmin Live. Als hoofdgasten worden o.a. fotograaf Vincent Mentzel, vioolbouwer Jan van der Elst, kunstenaar Rein Dool en striptekenaar Martin Lodewijk verwacht.

In deze editie:

De ‘huisband’ onder leiding van Sanne Monster met Randy Derkhof en Jeffrey Bax

Ophelia Trio – Un bel di vedremo uit Madama Butterfly van Giacomo Puccini

Guus Waalwijk – voordracht uit Eline Vere van Couperus

Hanna Devich – bewerking van Ludovico Einaudi

Marjolein Meijers – Cajun muziek met band

Ruud Stoop – Flamenco gitaar

Jennifer Evenhuis – stand up comedy

VOOR KAARTEN, GA NAAR WWW.KUNSTMIN.NL EN KLIK OP PROGRAMMA & KAARTEN

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s