Pfff…


funny-animals-animalsVerhalen die ik nou nooit eens in mijn krant lees: Werkzaamheden aan drukke verkeersader veel eerder klaar dan verwacht. Energiehuis maakt forse winst… geld stroomt terug in gemeentekas. Sliedrechtse winkels nu ook op zondag open. GenX in drinkwater gaat rimpels tegen en is goed voor de potentie. Omwonenden klagen al maand lang helemaal nergens over. Zorgpremies nu nóg verder omlaag. Homo’s belagen Marokkaan. VVD-raadslid John van der Net zoekt op Twitter naar de nuance. Johan Derksen geeft toe: ‘Ach joh, ik lul ook maar wat…’
Nieuw pand Van Pelt is oogverblindend mooi.
Sylvie Meis heeft haar hart verloren aan een stukadoor. A15 stroomt lekker door. Nederlands elftal haalt eindtoernooi. Dit jaar geen reünie Zipps. Sylvana al drie dagen achtereen niet verontwaardigd. Stef Blok, de Musical trekt volle zalen. Dordtenaren lopen massaal uit voor Bachfestival. Leden welstandscommissie Dordrecht nu allemáál van planeet aarde. Sneltrein waargenomen op station Dordrecht. Neymar schenkt ton aan Stichting Rolberoerte. Burendag Bosboom Toussaintstraat vreedzaam verlopen. Zwarte Piet bekent: ‘Het is gewoon schmink hoor.’’
Van der Gijp kan er niet om lachen. Taalunie strijkt met hand over het hart: uitdrukkingen als ‘Me fiets’ en ‘Hij hep’ nu officieel toegestaan. Woningbouwcorporaties verlagen huur: ‘We zijn er immers óók voor mensen met een wat kleinere portemonnee’’, aldus een woordvoerder. Gemeente Dordrecht laat boom staan. Dries Roelvink erkent: ‘Zwembroek is eigenlijk wit, maar ja, dat krijg je nu eenmaal met die zeikliedjes.’ Stapavond Alblasserdam eindigt niet in vechtpartij. Pierre van Hooydonk deelt nieuwe frisse inzichten over voetbal; kijkers Studio Rusland schrikken op uit middagdutje.
‘Ik kom er nu eenmaal altijd voor de muziek’, zegt vaste bezoeker Palmparkies in ziekenhuis. De lul-niet-lollys die hij wilde uitdelen zijn inmiddels operatief verwijderd. Verkeersdrempelrijke Singel nu landelijk bekend als abortusroute. Treinwagon op Kijkhoek lekt Fristi. Plan Tij roept onafhankelijkheid uit na signaleren eerste bever met hoofddoek Woordvoerder Groeneweg: ‘Ik had de wethouder nog zó gewaarschuwd, maar ja, die brug moest en zou er komen en nu zie je wat er van komt. Ik zeg… eigen bevers eerst.’
Pfff… het wordt nu wel erg warm op mijn werkkamer. Gauw naar buiten.

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s