Kunstmin Live Online, aflevering 1


KL1Vanavond (maandagavond 20 maart) gingen we van start met de eerste aflevering van de online (30 minuten)-versie van onze theatertalkshow Kunstmin Live online. Die show maken Marjolein Meijers en ik inmiddels al vijf jaar achtereen, samen met een fantastische ploeg van Schouwburg Kunstmin, op elke tweede woensdag van de maand en tot dusver was het altijd wel zo’n beetje uitverkocht. En tja… toen kwam de coronacrisis en moesten we iets nieuws bedenken. Zo kwamen we, na veel over-en-weer-vergader (online trouwens) tot deze online-versie, die we onlangs opnamen op het prachtig uitgelichte toneel van de Grote schouwburgzaal, waarbij we alle corona-veiligheidsmaatregelen in acht hebben genomen. De ‘soundtracks’ zijn vooraf door de Easytones in hun eigen huis opgenomen, onze gastartiesten en interviewgasten kwamen in toerbeurt naar Kunstmin en bleven op veilge afstand. Studio Roodenbuch monteerde het naar één geheel en het resultaat daarvan is nu te zien.
Onze eerste gast was burgemeester Wouter Kolff. Naast de al genoemde Easytones zorgden Lotte Okkerse, Thomas Florusse, Marjolein Meijers en Walter Kuipers voor de muziek.
En eh, oh ja… als u vindt dat Marjolein tijdens het lied misschien wat te dicht bij die man met die mandoline staat… het mag, want Walter Kuipers is haar man.
Veel kijkplezier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s