Niet ‘schieten’ op boodschappers van het onwelgevallige…


Ik zou er om moeten lachen als het niet om te huilen was. Ik heb het over die actie van een paar anonieme droeftoeters die zich ‘Vizier op Links’ noemen en – heel stoer – stickers aanbrengen op de voordeur van mensen die, in hun ogen, een té links ‘geluid’ uitdragen. Het zijn waarschijnlijk dezelfde leegschedels die zich, kennelijk als gevolg van een overschot aan vrije tijd, vooral bezig houden met fabeltjes over pedofielennetwerken, straling van zendmasten die ‘in uw hoofd’ gaan zitten, injecties met een ‘I Love Bill Gates’-vaccin en met de ‘main stream media’ (aangeduid als MSM) die deel zouden uitmaken van een of ander alles overheersend complet ter onderdrukking van de mensheid. Laat ik die mensen uit de droom helpen: corona is nu ruim een jaar onder ons en valt zelfs niet door boreale bral- en branieballen als Baudet (op jacht naar frustratiestemmen) weg te redeneren; corona is gewoon een wereldwijd probleem dat aantoonbaar wreder huis houdt in landen waarin het niet of nauwelijks als probleem onderkend en bestreden wordt. En geloof me… er bestáát niet zoiets als een alles-overheersend MSM-complot. Al ruim 30 jaar ben ik werkzaam in de media, ik schreef voor zowel kranten met een progressieve als een meer conservatie signatuur, ik maakte praatprogramma’s voor publieke en commerciële omroepen en ik verzorg nu alweer bijna elf jaar een dagelijkse column waarin ik in 320 woorden mag opschrijven wat ik vind. Feit is dat nog nooit iemand mij heeft gecensureerd of heeft opgedragen waarover ik moet schrijven. U mag het met me eens zijn of oneens, u mag over me klagen, op me mopperen en tegen me aan zeuren, maar ontken niet wat niet te ontkennen valt, namelijk dat je van corona héél ziek kunt worden en er zelfs aan dood kunt gaan. Da’s op zich al erg genoeg, dus laten we alsjeblieft voorkomen dat dit virus ons óók nog eens uit elkaar drijft.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s