Website VVD: fris, helder en prettig van toon


We zitten op ongeveer een week of drie voor de gemeenteraadsverkiezingen en op weg daar naartoe ben ik nog altijd druk bezig met mijn eigen bescheiden vergelijkend warenonderzoekje naar de wijze waarop de maar liefst 16 in Dordrecht deelnemende partijen zich aan de kiezer presenteren. Dat doen de meeste partijen natuurlijk vooral via hun eigen websites en de sociale media en, zo durf ik op ongeveer driekwart van mijn onderzoekje inmiddels wel te stellen, dat doen ze inmiddels een stuk handiger dan vier jaar geleden.
Vandaag de VVD… in de peilingen momenteel op voorhand al zo’n beetje de gedoodverfde winnaar van de komende verkiezingen. Het zou – zo zegt trouwens óók mijn intuïtie – zomaar eens kunnen dat de VVD, die momenteel met 5 zetels in de Dordtse raad vertegenwoordigd is, straks uitkomt op 6, 7 of misschien zelfs 8 zetels. Maar zelfs met de meest bescheiden winst (van 5 naar 6 stoeltjes dus) ziet het er naar uit dat de VVD straks de grootste partij in de Dordtse raad zal zijn. Wat de uitslag ook wordt… aan de website van de Dordtse liberalen zal het zeker niet liggen; die ziet er namelijk fris, eigentijds en overzichtelijk uit. Eigenlijk hoef je op de lokale VVD-site niet eens écht veel moeite te doen om te ontdekken wat deze partij met de stad voor ogen heeft. Met een paar muisklikken ben je namelijk al bij het makkelijk leesbare verkiezingsprogramma en maak je op prettige wijze kennis met de mensen achter de ideeën en idealen van de lokale liberalen. Sneller nog dan dat kom je te weten wat de voornaamste ‘to do’s’ (van de VVD dus) voor het Dordrecht van morgen en overmorgen zijn. Die ga ik in deze column, die nou juist even niet over de politieke inhoud gaat, niet opsommen. Uw keuze moet u immers zelf bepalen, maar feit is dat je, als bezoeker van ‘dedordtsevvd.nl’, uitermate adequaat geïnformeerd wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s