Bedankt dat jullie er waren!


BoekpresentatieBij de presentatie van mijn columnbundel ‘Altijd Wat,’ afgelopen zondag in boekhandel Vos en Van der Leer waren honderden mensen aanwezig. Omdat ik na mijn toespraak en de warme woorden van burgemeester Brok meteen aan het signeren ben geslagen (er stond een lange rij, dus ik ben maar aan de slag gegaan) heb ik niet iedereen persoonlijk kunnen verwelkomen en/of bedanken. Dat doe ik dus maar via deze, ietwat onpersoonlijke weg. Het voelde in ieder geval als een warm bad en eerlijk gezegd kon ik de slaap afgelopen zondagavond maar moeilijk vatten. Ook ben ik heel blij met de leuke geschenken die ik ontvangen heb: de flesjes wijn, de cognac, de prachtige historische munt en de persoonlijke ets.
Iedereen die mijn boekje heeft gekocht (er zijn er inmiddels al een paar honderd over de toonbank gegaan) wens ik veel leesplezier toe.

Nogmaals: dankjewel.

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s