Kunstmin Live met Sjaak Bral


Verrassende en gezellige talkshow boordevol muziek en bijzondere verhalen

Kunstmin Live is de unieke, ongedwongen talkshow van Kunstmin met een bekende hoofdgast, beeld- en muziekfragmenten en live optredens. Dit keer is Sjaak Bral onze hoofdgast. 
Cabaretier/columnist/schrijver Sjaak Bral is een geboren en getogen Hagenees. Humoristisch, scherpzinnig, eigenwijs en trefzeker. Hij begint zijn carrière in 1992, na een turbulent optreden in het Veronica-programma RUR en een spraakmakend interview in het radioprogramma ‘De Avondspits’. Al snel blijken zijn talent en humor perfect in het theater te passen. Binnen twee jaar is Sjaak een succevol stand-up comedian.
Het podium is de plek waar hij zich voor het eerst in zijn leven op zijn plaats voelt. ‘Ik sta liever in het theater dan dat ik thuis ben’. Na talloze theaterprogramma’s en twintig oudejaarsconferences is inmiddels overduidelijk dat het publiek hem omarmt. Al vele jaren vaste gast in Kunstmin en nu aan tafel bij Kees Thies en Marjolein Meijers die hem het hemd van het lijf vragen. 

Kees Thies (journalist) en Marjolein Meijers (theatermaker) vormen het vaste presentatie duo. Zij hebben de afgelopen jaren gezorgd voor een hele reeks aan verrassende avonden. Opnieuw duiken zij in de bekende en vooral onbekende passies van de hoofdgast. Verrassend is het altijd.
De soundtrack van Kunstmin Live is in handen van de fantastische Kunstmin Live-huisband ‘The Easytones’ met frontman Maarten Teekens.

Voor kaarten… klik hier.


Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s